Provade på en svensk restaurang, Fika

Jag provade på en svensk restaurang här i Singapore i lördags som har det fina namnet Fika. Ohhhh, va gott det var!
Behöver nog inte ger en så noggrann förklaring vad jag åt. Mums!Ska tillbaka en dag och prova på lite mera av Fikameny, som köttbullemacka med röbetersallad :) ohhh

Den japanska stora nyårsrean är fixad!

Det stämmer, jag kommer shoppa under den stora japanska nyårsrean. Eller rättare sagt kommer min kollega shoppa åt mig eftersom jag kommer vara i Singapore då. Den japanska nyårsrean är lite speciell jämfört med många andra. Det är så nämligen att man köper grisen i säcken, och köpa grisar i säckar verkar vara helt enormt populärt i Japan! Så jag har bestämt mig att köpa några gris i säckpresenter. Nu är det så att varje butik har sina egna grisar i sina egna säckar så det gör att man har bra koll vart för gris som köps. Dessutom namnges säckarna med storlek så att man får rätt storlek på grisen. Jag ha funderat i flera flera veckor vilket märke/butik som jag kan tänka mig köpa en gris. Tankarna har varigt långa och till slut har jag kommit på att en gris från märket Billabong skulle sitta bra! Affären garanterar är grisen du betalar är värt minst tre gånger mera än grispriset, dessutom garanteras att det inte är en utgående modell. Därav rea!

Så vilken storlek har jag? Det blev en promenad till en Billabongaffär i Singapore och provade ut. Bilden längst till höger är dagens måndagskläder jag hade på jobbet. Blev faktiskt fjällrävenskjortan idag, var längesedan jag använde den.

Vart som mer händer denna vardag är att jag ska ner i poolen o kråla lite! Har en kollega som är duktigt krålare och gav mig några tips hur man ska kråla när man kör ett triahtlon, får se hur det går!

Måndagsprovning i en Billabongaffär.

Annars har jag lite ont i knät, känner av det när jag går i trappor varje dag :/ Blir o köra igång sjukgymnast snart.

puss o kram från Anders

RSS 2.0