Stannar ännu en dag i Abisko

Det är inte lätt att vilja lämna Abisko. Det är vacker natur här. Men mest har det att göra med den vackra damen Erika som är den egentliga anledningen till att jag är här uppe i Abisko. Så nej jag har inte tältat och springer runt ute i vilda som en galning. Jag bor på STF:s fjällstation där Erika jobbbar. Hat göttat mit med trerätttersmeny och flaska vin på resturangen en kväll, varit på personalfest med quiztävling en annan. Sedan när Erika jobbar så tar jag min packning och pyser iväg för en dagstur, hur härligt som helst! Idag har jag bestigit två berg som heter Njolla och Slåttatjåkka. Bilder på dagens tur kommer snart.

Igår blev det en vilodag. Mitt vänsterknä som jag skadade i en lacrosseträning i Januari gjorde lite ont på grund av toppturen jag hade dagen innnan. Tog en promenad runt fjällstationen istället. Här kommer en bild tagen där Abiskos fjällstation syns i bakgrunden.

Jocken
Mellan Abisko fjällstation och Torneträsk vid sidan av Abiskojåkken.

Just det ja! En vilodag innebär en shoppingdag, och det vet ni som känner mig =) Shoppade loss i affären här uppe där de rear ut frilufsprylar som de har haft som uthyrning.


Prylar som införskaffades under vilodagen.

En haglöfs znooz 1200 ryggsäck för 400:- (hade cirkapris som ny runt 1500:-).
Lundhags Granit GT för 950:- (rek. pris 2800)
Samt 4 turstavar som kostade 100:- styck.

Ring mig på än gång om ni vill ha så köper jag med mig!

kram

Kommentarer
Postat av: tory burch outlet

lin0505Your post have been very helpful!I am very great to see that!There will be good discount in order to back the support of majority of customers. http://www.cheaptoryburchonlines.com.

2012-05-05 @ 02:58:59
URL: http://www.cheaptoryburchonlines.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0